Відливи в Києві

Відлив (зовнішнє підвіконня) – це важлива деталь пластикового вікна, яка служить для відведення води і захисту зовнішньої стіни в місці монтажного шва від атмосферних опадів, а також від впливу ультрафіолетових сонячних променів. Якісно підібраний і встановлений відлив додасть Вашому вікну закінчений вигляд і продовжить роки  його експлуатації.

 Найчастіше відливи виробляють з двох типів матеріалів – пластику і різних металів. Пластикові відливи не стійкі до мінусових температур, тому практично не використовуються для вікон.

Різновиди відливів:

Алюмінієві відливи

Пластиковые отливы

Алюмінієві відливи – найбільш практичні і розповсюджені. Вони дуже міцні, можуть забарвлюватися в будь-який колір, але вартість подібних відливів досить висока.

Оцинковані відливи

Оцинкованные отливы

Відрізняються своєю дешевизною, але мають істотний недолік – нестійкість до кислотних впливів. Під впливом кислотних дощів захисний шар цинку відлущується і відлив швидко піддається корозії. Це вирішальний фактор у великих містах.

Відливи раніла

Алюминиевые отливы

Мають декоративно-захисне покриття, яке дуже міцне і стійке до кислотних речовин. Виготовляються у всілякій колірній гамі. Є найбільш поширеними на сьогоднішній день.

Наша компанія має в наявності відливи з різних матеріалів, з різними технічними характеристиками, будь-яких забарвлень за доступними цінами.