Москітні сітки на пластикові вікна

У приміщеннях, де встановлені металопластикові вікна, виникає необхідність в регулярному повітрообміні. У теплу пору року цього можна досягти, відкривши вікна на тривалий час. І тут ми стикаємося з проблемою нашестя комарів, мух, метеликів та інших комах, які настирливо прагнуть потрапити всередину приміщення. Вирішити такі неприємності елементарно – придбати москітну сітку, яка значно обмежує потрапляння комах у ваш будинок.

Компанія «Рулетка» виробляє різні види москітних сіток, які можна придбати разом з покупкою вікон або ж замовити на вже встановлені у Вас вікна, балконні рами або двері з будь-якого матеріалу.

Типи віконних москітних сіток

Прості - рамкові встановлюються вручну в спеціальні пази

Прості – рамкові встановлюються вручну в спеціальні пази

Розпашні - завдяки посиленому каркасу годяться для балконних дверей

Розпашні – завдяки посиленому каркасу годяться для балконних дверей

Москітні сітки «антикіт» - найкраще рішення для тих, у кого вдома є тварини

Москітні сітки «антикіт» – найкраще рішення для тих, у кого вдома є тварини

Найбільш поширеними вважаються рамкові сітки. Вони зручні в експлуатації, застосуванні і зберіганні, а також  можуть встановлюватися на всі типи вікон: пластикові, дерев’яні, алюмінієві.

Рамкові сітки можна виготовити для монтажу, як із зовнішнього боку профілю, так і з внутрішнього за допомогою спеціальних петель. При використанні гачків, можна розглянути варіант відкидної сітки. Але в будь-якому варіанті москітна сітка не заважатиме відкриванню-закриванню вікна.

Не дивлячись на міцність матеріалу, рамкові москітні сітки зазвичай знімають на зиму і зберігають у приміщенні.

 Ролетні москітні сітки виготовляють схожими на рулонні штори. Сітка в скрученому вигляді поміщається в барабан і за необхідності розкручується по спеціальних напрямних. Рулетнамоскітна сітка не помітна в скрученому вигляді, що робить її більш акуратною. Вона не вимагає демонтажу, а короб захищає сітку від забруднень і знижує необхідність в частому очищенні.