Підвіконня для пластикових вікон

Щоб Ваше вікно виглядало естетично привабливим і гармонійно оформленим, необхідно доповнити його таким важливим функціональним елементом, як міцне і надійне підвіконня.

 

Подоконник OPEN TECK

Підвіконня OPEN TECK

Підвіконня OPEN TECK

Підвіконня OPEN TECK ідеально продумані по своїй практичності, вони не потребують особливого догляду, стійкі до механічних пошкоджень і подряпин, витримують температури від -30 до +60 градусів, стійкі до лужних речовин, пожежобезпечні. При всьому тому, що підвіконня мають зносостійку поверхню, вони виготовлені з екологічно чистої сировини. На поверхню підвіконь OPEN TECK наноситься декоративна шовковиста ПВХ плівка, до складу якої входить меламінова смола високої якості. Після чого підвіконня стає стійким до ультрафіолету і не змінює колір покриття десятиліттями.

 Наша компанія пропонує різноманітність розмірів підвіконь:

– глибина від 100 до 700 мм, можливий варіант 900 мм,

– товщина – 20 мм;

– видима частина конструкції – 40 мм.

Колір ми підбираємо індивідуально для кожного клієнта. Різноманіття палітри кольорів Вас приємно здивує від білосніжно білого до мармурового і кольору різних видів дерева.

Підвіконня OPEN TECK дозволять втілити Ваші креативні дизайнерські ідеї в реальність, отримавши при цьому міцний і якісний продукт.

ПодоконникиDANKE

Підвіконня DANKE

Підвіконня DANKE, завдяки своїй продуманій конструкції і екологічно чистим хімічним складом, вийшли дуже міцними і довговічними при відносно невеликій вазі. Вони відповідають всім світовим стандартам якості, стійкі до деформацій, завдяки своїм ребрами жорсткості.

Поверхня підвіконь DANKE покрита високоякісним ламінатом Elesgo, що робить поверхню ідеально рівною, гладкою і захищає від впливу сонця і вологи, плюс до всього цього, поверхня підвіконь захищена від подряпин.

Є цікаві дизайнерські задумки?

Підвіконня DANKE – це саме те, що вам потрібно!

Колірні варіації підвіконь Данке можуть бути самі різні: від рідкісних порід дерева до мармуру.

Подоконники Crystalit

Підвіконня Crystalit

Підвіконня Crystalit – це відмінне поєднання краси і міцності, вони мають безліч видів, як фактур, так і колірних рішень та будуть чудово поєднуватися з абсолютно будь-яким оформленням приміщення.

Дані підвіконня мають ідеально гладку поверхню, покриту захисною плівкою, завдяки чому, виріб навіть через десятки років збереже свою первинну красу.

Захисна плівка, яка наноситься на підвіконня Crystalit в декілька шарів, захищає їх не тільки від пилу і бруду, а й від подряпин і тривалого сонячного нагріву і до всього цього, відмінно очищається побутовими миючими засобами.

Підвіконня Crystalit виготовляються з екологічно чистої сировини, яке не виділяє в навколишнє середовище ніяких шкідливих елементів, що робить їх справді якісним і безпечним продуктом на ринку віконних технологій України.